S.T. Dupont Maxijet öngyújtó Fluo zöld 020172

S.T. Dupont Maxijet öngyújtó Fluo zöld 020172


-9% Kedvezmény
83 811 Ft
92 903 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Újra elérhető 2-6 hét múlva

Mennyiség


S.T. Dupont Maxijet öngyújtó Fluo zöld


Az S.T. Dupont Maxijet öngyújtó Fluo Green színben a francia S.T. Dupont luxuscikk gyártó új modellje, amely 2024-ben jelent meg. A Fluo kollekcióval az S.T. Dupont ház célja, hogy modern módon pozícionálja magát a piacon, és ne csak a klasszikus szivarfüstölőket szólítsa meg. A divat és az autóipar új trendjei által inspirált, a Fluo sorozatba tartozó Maxijet elegáns matt fekete testével és élénkzöld gombjával mint akcentussal nyűgöz le. A kisebb társa, a Minijet Fluo viszont zöld testtel és matt fekete gombbal rendelkezik.
A piezoelektromos gyújtást két védősapka védi a szennyeződésektől, így az öngyújtó tartós társ. A védősapkák a gomb megnyomásakor automatikusan kinyílnak. Az öngyújtón található két vízszintes vonal szolgál levegőbevezetésként az erőteljes kék sugárláng számára. Ezeket az öngyújtó belsejében egy fémháló fedi, hogy megakadályozza a szösz vagy por bejutását. Az öngyújtó természetesen újratölthető, de üresen szállítjuk, és gázpalackot nem tartalmaz. Az öngyújtó alján egy plusz-mínusz szabályzó található a láng intenzitásának beállításához.

  • Kialakítás és anyagok:

    • Matt fekete test, élénkzöld gombbal

    • Piezoelektromos gyújtás védősapkával

    • Vízszintes légbeömlőnyílások fémhálós borítással

    • Plusz-mínusz szabályozás a láng intenzitásának beállításához



  • Különleges jellemzők:

    • Erőteljes kék láng

    • Tartós társ a védőmechanizmusoknak köszönhetően

    • Az öngyújtót üresen szállítjuk; a gázpalackokat külön kell megvásárolni.




Az S.T. Dupont egy elismert francia luxusgyártó, amely kiváló minőségű kiegészítőiről, például öngyújtókról, íróeszközökről, bőrárukról és sok másról ismert. A vállalat 1872-es alapítása óta a kivételes kézműves munkát és az innovációt képviseli. Az S.T. Dupont Maxijet öngyújtókat modern dizájn, megbízhatóság és magas funkcionalitás jellemzi. Erőteljes sugárlángot kínálnak, és ideálisak mindennapi használatra, valamint különleges alkalmakra.


Modell:
020172
Láng típus:
Jet láng
Lángok száma:
1
Üzemanyag:
Butángáz
Gázszint ablak:
igen
Szín:
Fekete
Dekorációk színe:
Zöld
Márka:
S.T. Dupont
EAN kód:
3597390299420
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt