S.T. Dupont dupla pengés vágó szivarállvánnyal Trinidad fekete arany 003477

S.T. Dupont dupla pengés vágó szivarállvánnyal Trinidad fekete arany 003477


92 178 Ft
-10%
82 960 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Újra elérhető 2-6 hét múlva.

Mennyiség


S.T. Dupont Trinidad dupla pengés vágó szivarállvánnyal


Az S.T. Dupont Trinidad dupla pengés vágó szivarállvánnyal az S.T. Dupont és a Habanos S.A. által a Trinidad márka 55. évfordulója alkalmából létrehozott limitált kiadás része. A Trinidad ház monogramja díszíti ezt a szivarvágót és állványt, mindegyik darabon büszkén viseli a márka nevét és a Trinidad szivarok évfordulóját ünneplő különleges "55" grafikát.

  • Kialakítás és anyagok: A szivarvágót fényes lakkozás és aranyozott szerelvények díszítik, ami elegáns és fényűző megjelenést kölcsönöz neki. A Trinidad márka monogramja harmonikusan illeszkedik a dizájnba.

  • Különleges jellemzők:

    • A dupla pengés vágó lehetővé teszi a szivar pontos és tiszta vágását, míg a beépített szivarállvány stílusos és praktikus tartót biztosít.

    • Ez a 2 az 1-ben szivaros kiegészítő elegáns módot kínál a szivar szabad pihentetésére, így egyszerre funkcionális és esztétikus.




Az S.T. Dupont egy neves francia luxusgyártó, amely 1872 óta ismert kivételes kézművességéről és formatervezéséről. Az öngyújtók és szivar kiegészítők mellett a vállalat kiváló minőségű íróeszközöket, bőrárukat és egyéb kiegészítőket is gyárt. A Habanos S.A.-val való partnerség aláhúzza az S.T. Dupont elkötelezettségét a hagyomány és az innováció mellett a szivar kultúra világában, különösen a Trinidad márka 55. évfordulójának megünneplése révén a 2024-es kubai Festival del Habano fesztiválon.


Modell:
003477
Vágótípus:
Dupla pengés vágó
Pengék anyaga:
Rozsdamentes acél
Pengék száma:
2
Max. mérőgyűrű:
60
Szín:
Arany, Fekete
Márka:
S.T. Dupont
EAN kód:
3597390300683
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt