S.T. Dupont Defi Extreme öngyújtó Fluo zöld 021417

S.T. Dupont Defi Extreme öngyújtó Fluo zöld 021417


-10% Kedvezmény
97 616 Ft
108 462 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron


S.T. Dupont Defi Extreme öngyújtó Fluo zöld


Az S.T. Dupont Defi Extreme öngyújtó Fluo Green színben az S.T. Dupont népszerű és jól ismert Defi öngyújtójának új változata, amely élénk színárnyalatokkal rendelkezik. A Defi már évek óta nagy népszerűségnek örvend a szivarfüstölők és a szabadtéri sportok szerelmesei körében, köszönhetően különösen megbízható, erős és szélálló lángjának, amely néhány más öngyújtóval ellentétben még rendkívül alacsony hőmérsékleten sem hagyja cserben tulajdonosát.
A fröccsöntött fémből készült matt fekete testet stílusosan egészíti ki az élénkzöld akcentus. A zölddel kiemelt nyomógomb gyönyörű és modern kontrasztot alkot az öngyújtó matt testével. A nagy és jól látható gázszintjelző különösen praktikus a gázkészlet nyomon követéséhez. Egy másik kiemelkedő tulajdonsága az öngyújtó alján található láng intenzitásának kényelmes működtetése. Itt egy könnyen kezelhető kerék került beépítésre, míg más öngyújtóknál általában további szerszámokra, például csavarhúzóra van szükség a beállításhoz. Egy élénkpiros védősapka megakadályozza, hogy a gyújtó porosodjon vagy koszolódjon, így az öngyújtó hosszú ideig örömet szerez tulajdonosának. Ez a védősapka a nyomógomb megnyomásakor automatikusan kinyílik, és automatikusan be is záródik. A nyomógombot a jellegzetes Dupont logó díszíti, amely a minőség összetéveszthetetlen tartozéka.

  • Kialakítás és anyagok:

    • Matt fekete, fröccsöntött fémből készült test, élénkzöld akcentussal

    • Nagy gázszintjelző

    • Kényelmes lángintenzitás-állítás egy könnyen kezelhető kerékkel

    • Élénkpiros védősapka a gyújtás leárnyékolására

    • S.T. Dupont logóval ellátott nyomógomb



  • Különleges jellemzők:

    • Különösen megbízható, erős és szélálló láng.

    • Ideális a szivarfüstölők és a szabadtéri dohányzás szerelmesei számára

    • Az öngyújtót gáz nélkül szállítjuk; a gázpalackokat külön kell megvásárolni.




Az S.T. Dupont egy neves francia luxusgyártó, amely kiváló minőségű kiegészítőiről, például öngyújtókról, íróeszközökről, bőrárukról és sok másról ismert. A vállalat 1872-es alapítása óta a kivételes kézműves munkát és az innovációt képviseli. Minden egyes termék a márka hagyományait és örökségét tükrözi, időtálló stílust és funkcionalitást kínálva. A Defi Extreme öngyújtó az S.T. Dupont művészetét és a kivételes teljesítményt ünnepli, amely az igényes felhasználók körében az egyik legkedveltebb választássá teszi.


Modell:
021417
Láng típus:
Jet láng
Lángok száma:
1
Üzemanyag:
Butángáz
Gázszint ablak:
igen
Szín:
Fekete
Márka:
S.T. Dupont
EAN kód:
3597390299390
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt