S.T. Dupont Defi Extreme öngyújtó Fluo Blue 021416

S.T. Dupont Defi Extreme öngyújtó Fluo Blue 021416


-10% Kedvezmény
95 731 Ft
106 367 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Újra elérhető 2-6 hét múlva

Mennyiség


S.T. Dupont Defi Extreme öngyújtó Fluo Blue


Az S.T. Dupont Defi Extreme öngyújtó Fluo Blue színben az S.T. Dupont népszerű és jól ismert Defi öngyújtójának új változata, amely most élénk színű hangsúlyokkal rendelkezik. A Defi már évek óta nagy népszerűségnek örvend a szivarfüstölők és a szabadtéri sportok szerelmesei körében. Kivételesen megbízható, erős és szélálló lángjával tűnik ki, amely még nagyon alacsony hőmérsékleten sem hagyja cserben tulajdonosát, ami más öngyújtóknál gyakori probléma.
A fröccsöntött fémből készült matt fekete testet stílusosan egészíti ki az élénk kék akcentus. A kékkel kiemelt nyomógomb gyönyörű és modern kontrasztot alkot az öngyújtó matt testével. A nagyméretű és jól látható gázszintjelző különösen praktikus, hogy mindig nyomon követhető legyen a gázkészlet. Egy másik kiemelkedő funkció az öngyújtó alján található, könnyen kezelhető lángintenzitás-szabályozás. Itt egy kényelmesen kezelhető kerék van felszerelve, ellentétben más öngyújtókkal, amelyeknél általában további szerszámokra, például csavarhúzóra van szükség a beállításhoz.
Egy élénkpiros védősapka megakadályozza, hogy a gyújtás porosodjon vagy koszolódjon, így az öngyújtó hosszú ideig örömet szerez tulajdonosának. Ez a védősapka a nyomógomb megnyomásakor automatikusan kinyílik, és automatikusan vissza is záródik. A nyomógombot a jellegzetes Dupont aláírással díszítik, így az öngyújtó összetéveszthetetlenül magas minőségű kiegészítő.

Kialakítás és anyagok:



  • Matt fekete test fröccsöntött fémből, élénk kék akcentussal.

  • Nagy gázszintjelző

  • Kényelmes lángintenzitás-beállítás egy könnyen kezelhető kerékkel

  • Élénkpiros védősapka a gyújtásvédelem érdekében

  • S.T. Dupont aláírással ellátott nyomógomb


Különleges jellemzők:



  • Kivételesen megbízható, erős és szélálló láng.

  • Ideális a szivarfüstölők és a szabadtéri dohányzás szerelmesei számára


Az S.T. Dupont egy neves francia vállalat, amely 1872 óta ismert kivételes kézműves munkájáról és innovatív formatervezéséről. Az öngyújtókon kívül a vállalat kiváló minőségű íróeszközöket, bőrárukat és egyéb luxus kiegészítőket is gyárt. A Defi kollekciót kifejezetten olyan igényes felhasználók számára tervezték, akiknek fontos a megbízhatóság és a stílus. A kollekció öngyújtói erős és szélstabil lánggal rendelkeznek, így tökéletesen alkalmasak szivarok meggyújtására, és szélsőséges körülmények között is megbízhatóan teljesítenek.


Modell:
021416
Láng típus:
Jet láng
Lángok száma:
1
Üzemanyag:
Benzin
Gázszint ablak:
igen
Szín:
Fekete, Kék
Márka:
S.T. Dupont
EAN kód:
3597390299383
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt